Kaffebar, butik & Risteri

[two_columns_one] Kaffebar, butik & Risteri

I en af Kronborgs smukke gamle bygninger finder du Strandvejsristeriet, hvor vi dagligt rister kaffebønner fra så eksotiske steder som Guatemala, Brasilien, Peru, Costa Rica og Etiopien m.fl. Vores kaffebar, butik og risteri er familie-ejet og holder til i lokaler, hvor soldaterne gennem 350 år er blevet bespist. I dag er det duften af nyristet og friskbrygget kaffe, der fylder de smukt renoverede lokaler.

Vi importerer de friske, grønne kaffebønner og rister dem først i takt med bestillingerne. Det sikrer kaffeelskere en særdeles velsmagende kop kaffe hver gang.

[/two_columns_one] [two_columns_one_last]

Hos Strandvejsristeriet arbejder vi altid ud fra en målsætning om at få alle nuancer, aromaer og smage ud i koppen. Målet er den perfekte kop kaffe, hvad enten du foretrækker kaffen som stempel, espresso, latte eller som filterkaffe. Kun ved at riste, pakke og levere kaffe til tiden og i den forventede kvalitet kan vi sørge for, at du får en helt enestående kaffeoplevelse.

Strandvejsristeriet blev skabt hjemme i køkkenet tilbage i 2005, hvor vi eksperimenterede med at riste kaffebønnerne helt perfekt.
Siden flyttede vi ud i en tilbygning og senere hen til et stort lokale i Kvistgård i takt med den stigende efterspørgsel. Da det lokale også blev for småt (og det var stort), flyttede vi ind på Kronborg. Her producerer vi udelukkende kaffe af fineste kvalitet til det danske marked.

Kaffebar, butik & Risteri

Velkommen i vores kaffebar, butik og risteri.

Besøg os på Kronborg 12 A – 3000 Helsingør.
[/two_columns_one_last]