Kaffekurser

I vores verden kalder vi kaffekurser for kaffeværksted. Hvorfor ? Fordi vi tror på fælles oplevelser omkring kaffens nydelse og passion. Vi ønsker ikke kursister eller elever – vi ønsker et fællesskab, hvor vi kan lære af hinanden og fokusere på hvordan hver enkel rister eller brygger deres kaffe. Vi tror at kaffeværkstederne, som en del af vores passion for kaffe, kan ændre vores vaner omkring kaffedrikning. Vi gør det for sammen at hæve niveauet for viden om kaffe og brygning af kaffe og for at give dem, der ikke har opdaget nuancerne i kaffen en mulighed for at være med, uden at det bliver for teknisk eller højrøvet. Vi gør det i fællesskab for at lære af hinanden med fokus på at alle kan være med – uanset alder, køn eller viden.

[three_columns_one]

Det Sorte Guld
Alt hvad du har behov for at vide om kaffe og dens langvarige spændende historie fra alle verdensdele. Vi kommer tæt på hele cyklussen fra træ-til-kop – og ser på dyrknings- og forarbejdsningsprincipper, risteproces og brygning.

Undervejs smager vi på kaffer fra alle de store kaffeproducerende lande.

Pris: 250,- dkk/person

Køb billet her

[/three_columns_one] [three_columns_one]

Den Lille Kemiker
Vi arbejder kun med brygning på dette kaffeværksted. Vi prøver alle former for brygning – Syphon, Mocca, Chemex, Aeropress, samt mange andre – og der vil være mulighed for at opleve hver metodes unikke smag. Vi fokuserer også på alle mælkekafferne, specielt “steaming” og korrekt brygning af espresso. Der bliver rigeligt at smage på.

Pris: 395,- dkk/person

Køb billet her

[/three_columns_one] [three_columns_one_last]

Den Raffinerede Rister
Stik hovedet ned i Ristemesterens værktøjskasse og lær alt om hjemmeristning, profilristning og ristekurver. Vi rister alle forskellige typer af kaffer med forskellige metoder og “cupper” resultatet for at forstå de muligheder, vi har for at ændre smagen i kaffen, når den ristes. Alt sammen vigtige pejlemærker for en Ristemester. Vi kigger også på værktøjer til at logge risteprocessen.
Pris: 495,- dkk/person

Køb billet her

[/three_columns_one_last]

En kaffenørd der står ved køkkenbordet og bakser med ristningen og den efterfølgende brygning, der minutiøst logger hver en temperatur og tidsforskel oplever mange fantastiske og smagfulde oplevelser med kaffe.
Men det bliver først magisk når kaffenørden deler sine resultater og oplevelser med andre i internetfora eller i dagligdagen. Hvis ikke vi deler vores oplevelser – så falder vores kaffeoplevelse.