Strandvejsristeriet – Passion for kaffe

Vi går meget op i kvaliteten af den kaffe, vi leverer, og vi dyrker selv passionen for velsmagende kvalitetskaffe. Ligesom vores café danner ramme om et unikt kaffemiljø for kaffeelskere, vil vi videregive denne følelse til virksomhederne.

Det er vigtigt for os at kunden, gæsten eller medarbejderen kan smage og dufte, at kaffen er lidt ud over det sædvanlige og af højeste kvalitet. Vores produkter udvælges omhyggeligt, og vores bønner importeres friske, da kvaliteten skal være i top.

Vores kaffe

Skab den gode kaffeoplevelse med vores kvalitetskaffe, hvor vi har noget for enhver smag. Der er alt lige fra den mørkeste espressoblend til en mild, fyldig og intens kaffe.

Vi tilbyder et stort sortiment af økologiske bønner. Vi friskrister vores kaffe i Kronborgs gamle garnisonsbygninger, og bønnerne bliver blandt andet importeret fra lande som Brasilien, Columbia, Costa Rica og Etiopien.

Vores sortiment

Til virksomheden

Kaffe har en særlig plads i virksomheden. Mange mennesker drikker op til flere kopper kaffe om dagen og vil nødig undvære det. Derfor er kaffen en vigtig ingrediens i medarbejderens trivsel i virksomheden.

Kaffen bliver hurtigt et centralt element i dagligdagen, hvor den styrker sammenholdet mellem kollegerne og virksomhedens kunder.

Der er derfor god grund til at fokusere på kaffeoplevelsen i virksomheden, da en dårlig kaffe hurtigt kan blive til et samtaleemne blandt kolleger.

Til servering

Mange foretrækker en god kop kaffe udenfor 
hjemmets fire vægge, hvor kaffen ofte danner ramme 
for socialt samvær.

Uanset om morgenkaffen skal nydes på farten, eller der skal hygges om eftermiddagskaffen, bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Sortimentet og kvaliteten på kaffen er derfor yderst vigtig, da man ønsker sine gæster den bedste oplevelse.

Kaffe er mere end bare kaffe for os – det er vores passion.

Vi garanterer

  • Kvalitet
  • Friskristet kaffe
  • Leveringsgaranti
  • Passioneret rådgivning
  • En rigtig god kop kaffe

Bæredygtighed og ansvarlighed

Skal vi levere kaffe til din virksomhed?

Rådgivning

Det er vigtigt for os, at du får den rigtige rådgivning og kan sparre med os. På den måde sikrer vi, at alle ønsker opfyldes, både indenfor kaffe udvalg og hjælp til maskiner.

Hos os er du altid i trygge hænder, og sammen finder vi frem til den løsning, der passer bedst til dig.

Vi leverer friskristet kaffe til alle typer virksomheder i alle størrelser, og vi stræber efter at levere din kaffe hurtigst muligt efter indgået aftale.

Kontakt

Strandvejsristeriet
Kronborg Slot
Bygning 12A
3000 Helsingør

+45 26 81 89 87
info@strandvejsristeriet.dk

Vi ser frem til at samarbejde med jer.