Analog termometer
Termometer til steaming af mælk, så du altid rammer den perfekte temperatur og konsistens til din latte, cortado eller cappuccino. Termometret har en clips monteret så det kan sidde på kanten af din kande.
Vi har tre størrelser kander i shoppen:
Her er et par tips til steaming af din mælk:
Fyld kun mælk i kanden til der hvor tuden begynder – den kommer til at stige når du steamer den. Placer dit termometer på kanten af kanden. Inden du går igang skal du lukke lidt damp ud af steamarmen. Begynd så med at steame mælken i det øverste lag – ikke larmende boblen – mere let simren – find en vinkel hvor mælken ikke bobler, men kører rundt i kanden i en cirkel. Når mælken er omkring 40 grader sænker du spidsen af steameren ned midt i mælken – sørg for at mælken stadig roterer og ikke bobler. Fortsæt til mælken er 63-65 grader og max 70 grader (herefter ødelægger du den bare) – vær opmærksom på at stoppe lidt før termometret når den ønskede temperatur, da det kan have lidt svært ved at følge med og derfor viser den reelle temperatur lidt forsinket. Tør steamarmen af og luk lidt damp ud for at rense røret. Hæld mælken op i din espresso og nyd en dejlig kop kaffe. Se evt videoer på nettet for mere hjælp. Det kan godt være lidt svært at få et godt resultat i starten, men husk! øvelse gør mester. God fornøjelse:-)