Kaffekursus
Igennem længere tid har mange spurgt om vores gamle kaffekurser og hvornår vi afholder den næste cupping. Svaret har været lidt uldent og det beklager vi….men nu sker der noget. Vi afholder et stort og omfattende kursus i marts, hvor vi samler alt hvad der at vide om kaffe og den forunderlige verden.
COMING-UP – Kaffekursus for kaffeentuiaster
Er du klar til at udforske kaffens univers og den mange fantastiske egenskaber ? Opfrisket dine kaffebrygningsteknikker ? I gang med at riste selv ?
Vores avancerede kaffekursus er skabt til dig, der søger en dybere og større forståelse af kaffens komplekse verden.
Med kun 12 pladser til rådighed, er dette kursus en eksklusiv mulighed for at dykke ned i avancerede kaffeteknikker og videnskab.
Dato og Tidspunkt:
Dato: 21. marts kl. 18:00 – 22:00
Varighed ca. 4 timer
Kursusindhold:
Kaffens Botanik og Produktion
Vi dykker ned i kaffens historiske og botaniske aspekter og udforsker den komplekse verden af kaffeproduktion. Fra dyrkning til forarbejdning, ristning og brygning, vil vi gennemgå hvert trin i produktionscyklussen med fokus på de teknikker og principper der skaber kaffe af god kvalitet.
Smagning og Analyse af Kaffer
Gennem professionelle smagningsteknikker og analyse, vil vi uddanne vores smagssanser til at identificere og evaluere forskellige kaffeprofiler. Deltagerne vil lære at anvende gode værktøjer og terminologi til at forstå kaffens komplekse smagsnoter og aromaer.
Avancerede Brygningsteknikker
Vi udforsker bla. nyere brygningsteknikker som Chemex, Aeropress, V60 og espresso. Gennem eksperimentering og praksis vil vi opnå en dybere forståelse af ekstraktionsteori, dosering og brygningstid for at opnå ekstraordinære kaffeoplevelser.
Hjemmeristning og Profilristning
Vi går i dybden med mange aspekter inden for hjemmeristning og profilristning. Deltagerne vil lære om komplekse risteprofiler, brug af avancerede ristningsværktøjer og ristekurver til at manipulere kaffens smagsprofil og skabe unikke kaffe oplevelser.
Deltagergebyr
850,- DKK
Tilmelding
Med kun 12 pladser til rådighed, er det vigtigt at tilmelde sig hurtigt for at sikre din plads. Klik på nedenstående knap og du bliver videresendt til hjemmesiden, hvor du køber din plads.
Praktik
Smagningen foregår i Strandvejsristeriets smukke lokaler og afholdes af vores dygtige rister og ejer Peter Slott Henriksen .
NB: Kurset vil foregå på dansk.
Til kurset serveres der en lille sandwich og vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Kurset gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter.
Kurset indeholder ikke kunsten at lave latte-art.