Økologisk kaffe

Hvorfor vælge vores økologiske kaffe?

Vi har designet en lang række økologiske kaffer. Vi er ret sikre på at du kan finden den perfekte økologiske kaffe til dig i vores sortiment.

Kvaliteten af den kaffe vi leverer betyder alt for os, og vi dyrker selv passionen for velsmagende kvalitetskaffe. Ligesom vores café danner ramme om et unikt kaffemiljø for kaffeelskere.

Vores økologiske kaffe er til dig, der foretrækker en smagfuld kop kaffe med fylde og karakter, fra rene økologisk dyrkede bønner, og som smager tydeligt igennem mælken i en latte eller cortado og samtidig er behagelig for ganen som espresso eller americano.

Økologisk kaffe fra Strandvejsristeriet
kr. 70,00kr. 220,00
kr. 137,50

Økologisk kaffe fra Honduras

Vores økologiske kaffe stammer blandt andet fra Honduras, fra et område der hedder Capucas, der ligger på vestsiden af Honduras og Indonesien helt præcist fra øen Sumatra og området der kaldes Mandheling. hvor en stor del af kaffen dyrkes. 

Vi har både espressokaffen lige til at hælde på maskinen derhjemme, og et udvalg af grønne bønner, hvor du selv kan riste den perfekte bønne lige til din smag.

Vi foreslår altid kun grønne bønner til dem der kender til/har prøvet at riste kaffe selv.

Noget for enhver smag

Det er vigtigt for os at kunden, gæsten eller medarbejderen kan smage og dufte, at kaffen er lidt ud over det sædvanlige og af højeste kvalitet. Vores produkter udvælges omhyggeligt, og vores bønner importeres friske, da kvaliteten skal være i top.

Skab den gode kaffeoplevelse med vores kvalitetskaffe, hvor vi har noget for enhver smag. Der er alt lige fra den mørkeste espressoblend til en mild, fyldig og intens kaffe.

Vi tilbyder et stort sortiment af økologiske bønner. Vi friskrister vores kaffe i Kronborgs gamle garnisonsbygninger, og bønnerne bliver blandt andet importeret fra lande som Brasilien, Columbia, Costa Rica og Etiopien.

Vi importerer friske grønne kaffebønner fra omkring 20 forskellige lande, som er nøje udvalgt efter vores ultimative krav om, at kvaliteten skal være fuldstændig i top.

Se hele udvalget i Økologiske Kaffer
kr. 70,00kr. 220,00
kr. 70,00kr. 220,00
kr. 159,25
kr. 150,50

Kaffe fra hele verden

Vi importere kaffe fra en lang række af lande i verden. Det fantastiske ved kaffe er, at klima, jord og vejrforhold sætter sine tydelige præg på smagen. Derfor kan vi riste og blande nogle helt unikke sammensatte kaffeprodukter med vores forskellige kaffe fra hele verden.

Vi importerer friske grønne kaffebønner fra omkring 20 forskellige lande, som er nøje udvalgt efter vores ultimative krav om, at kvaliteten skal være fuldstændig i top.

Udpluk af lande vi importerer vores kaffe fra

 • Guatemala
 • Peru
 • Indien
 • Kenya
 • Etiopien
 • Nicaragua
 • Brasilien
 • Columbia
 • Papua New Guinea
 • Costa Rica
 • Honduras
 • Panama

Vores garanti for en økologisk kaffe

Økologisk kaffe handler om at vælge blandt andet kemiske sprøjtemidler fra, hvorpå du passer på dig selv, menneskene i værdikæden og jorden der bliver dyrket. Det er nemlig forbudt at bruge sprøjtemidler som pesticider og kunstgødning når man dyrker økologisk kaffe.