What I Know About Running Coffee Shops
What i know about running coffee shops er skrevet af Colin Harmon der er fire gange irsk barista-mester og ejer af Dublins 3fe Coffee, en af verdens mest innovative og progressive specialkaffebarer. Hans arbejde med kaffe har udvidet sig til ristning, uddannelse og konsulentarbejde, samt udvikling af kaffeudstyr til specialmarkedet og videre.
What i know about running coffee shops er baseret fra Colins erfaring med at etablere og drive 3fe, fra en enmandskaffevogn i en natklub lobby til den internationalt anerkendte virksomhed, den er i dag. Lektionerne, historierne og retningslinjerne giver et unikt og ærligt indblik i den daglige realitet af, hvad mange mennesker ser som deres drømmejob.
Bogen What i know about running coffee shops dækker mange forskellige emner, lige fra leje af et lokale til en kaffebar til budgetter og ansættelse af medarbejdere. Bogen er ydermere tilsat en stor del praktiske værktøjer som er meget anvendelige i dagligdagen.
Bogen er på engelsk og det er første oplag. Hardback – 223 sider
Læs mere om Colin harmon og hans kaffeforretning 3fe lige her – https://3fe.com/our-story
Interview med Colin Harmon i Sprudge her – https://sprudge.com/what-colin-harmon-knows-about-running-coffee-shops-118786.html
Mangler du inspiration til at brygge den bedste kaffe derhjemme – så kunne denne bog være noget for dig:
How to make the best coffee – James Hoffmann
Vi er selv meget glade for denne bog og ville ønske vi selv havde skrevet den, eller i det mindste havde haft adgang til den da vi startede. Alle emner i denne bog er beskrevet ud fra Colin’s egne erfaringer og oplevelser, hvilket netop gør denne bog super anvendelig når du starter dit liv som iværksætter i kaffebranchen med din egen kaffebar eller risteri.