The science behind the bean…
How to Make Coffee udforsker de videnskabelige principper bag kunsten at lave kaffe, sammen med trin-for-trin instruktioner for alle de vigtigste metoder, og hvilke bønner, ristning og kværning der er bedst for dem.
Bogen dækker også emner som:
- Kaffebønnens historie
- Kemisk sammensætning
- Koffein og koffeinfri kaffe
- Mælk
- Ristning og kværning
- Maskiner og gadgets
… og meget mere.
Koffein er det mest udbredte sind-ændrende molekyle i verden; vi kan ikke få nok af det. Hvordan kan det være, at kaffe har så stort et greb om os? Det hele handler om kemien; den molekylære struktur af koffein og de smagsgivende phenoler og fedtstoffer, der kan udvindes fra bønnen gennem ristning, kværning og brygning.
At lave god kaffe afhænger af at forstå videnskaben: hvorfor vand skal have en bestemt temperatur, hvordan ristning påvirker smagen, og hvad der sker, når du tilsætter fløde.
Denne bog lægger de videnskabelige principper frem for den kaffeelskende ikke-videnskabsmand; hold dig til disse, og du vil aldrig igen drikke en almindelig kop kaffe.
Detaljer:
- Sprog: Engelsk
- Sidetal: 160
- Format: Paperback